نامشخص ( تحصیلات : دیپلم ، 30 ساله )

سلام طاعات و عباداتتون قبول حق
چند ماه پیش من درمورد التهاب و قرمزی واژنم اینجا سوال کرده بودم و بهم گفتن که عفونت قارچی.
دکتر گفت تبخال برام پماد اسیکلویر گرفت دو روز زدم اما اون لکه قرمز زرگترشد و تبدیل به زخم شد پوست روش کامل رفت بعد از دو سه روزم دونه های کوچیکی اطراف واژنم زد.
اون زخم به شدت دردناک بود طوری که راه رفتن برام سخت بود رفتم دکتر و گفتم از پماد اسیکلویر استفاده کردم دکتر به زخمم نگاه کرد و گفت بله این تبخال برام قرص والاسیکلویر نوشت من قرص خوردم برگشته بودم خونه خودم.حالا ممکن تا سه ماه اینده نتونم برم شهرمون. میترسم دوباره تبخال بزنم از دردش میترسم خیلییی فجیع غیرقابل تحمل بود برام
الان برای جلوگیریش میتونم دوباره همون قرص بخرم بخورم؟ یا دارویی که بتونم بدون نسخه بخرم و برای جلوگیری از تبخال باشه بخرم؟ اگه هست اسمش چیه ؟؟؟ دکترم گفته بود تبخال از راه جنسی منتقل میشه اما همسر من تا الان هیچ نوع تبخالی نداشته.

اخه من میخوام بدونم چطوری این ویروس به من منتقل شده من خیلی میترسم از وقتی درمورد ویروس خوندم هنوز به همسرم نگفتم.چون خودش علایمی نداره.
ممنونتون میشم راهنمایی کنین هم درمورد مشکل من هم همسرم
موفق باشید و در پناه حق


مشاور (دکتر سارا علی قنبری)

 سلام،هرپس تناسلی یا تبخال تناسلی بیماری ویروسی است و از بیماریهای مقاربتی به شمار می آید. این بیماری در زنان به صورت تاولهای کوچک در اطراف واژن و مقعد و حتی درون واژن دیده میشود که درد و سوزش ایجاد میکند. روش درمان این بیماری،با قرص یا پماد آسیکلوویر،قرص خوراکی والاسیکلوویر می باشد. اجتناب از پوشیدن لباسهای زیر تنگ و پلاستیکی،پوشیدن لباسهای زیر نخی و آرام تمیز کردن زخم با آب و صابون و دوش آب گرم باعث کاهش درد می شود. اجتناب از رابطه جنسی در هنگام وجود زخم ها یا استفاده از کاندوم به پیشگیری از ابتلای همسرتان کمک کننده است
از آنجایی که این بیماری با تضعیف سیستم ایمنی فعال می شود با مصرف غذاهای مناسب،آرامش،استراحت و ورزش منظم سیستم ایمنی خود را قوی نگه دارید.
در صورتی که تعداد دفعات ایجاد زخم در سال زیاد نباشد ،نیاز به درمان پیشگیری دارویی نمی باشد که شما بخواهید به عنوان پیشگیری داروی خوراکی آسیکلوویر یا والاسیکلوویر را مصرف کنید.
در مورد مشکل همسرتان به نظر میرسد بیشتر عفونت قارچی پوستی تینئا ورسیکالر مطرح باشد که در هوای گرم و مرطوب تشدید می شود و ارتباطی با ویروس تبخال ندارد و با درمانهای ضد قارچ موضعی بهبود می یابد